KIRIKKALE / MERKEZ - Dede Korkut Ortaokulu

Dede Korkut Ortaokulu

Çalılıöz Mah. 523. Sok. No 4 Bölge Trafik Arkası Merkez / Kırıkkale
Vizyon
Dede Korkut OrtaOkulu çalışanları olarak Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda öğrencilerimizi kendilerini geliştirebilecek yenilikçi, çağdaş, laik bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak şekilde, düşünsel altyapısını da oluşturarak tüm çalışanlarımıza planlı,programlı, sürekli gelişen ve değişen bir anlayış içerisinde Kırıkkale’ deki ilköğretim okulları arasında ilk sıralarda yer alarak en iyi bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi, kavga eden değil uzlaşan,onaylayan değil sorgulayan, tüketen değil üreten,ben değil biz merkezli düşünen,sevgiyi ve saygıyı yaşamanın her boyutunda kullanan, kendisi ve toplumla barışık değişime açık kendisini yenileyebilen demokratik,çağdaş ve laik bir eğitim topluluğu içinde her öğrenciyi bilimsel ve kişisel gelişmesini sağlayacak şekilde eğitmek ve öğretmektir.
Başarılar
2015 / 2016 YILI KIRIKKALE OKUL SPORLARI VOLEYBOL YILDIZ KIZLAR DÖRDÜNCÜLÜK KUPASINI KAZANDIK.
Bağlantı :ADSL (2 Mbit)
Öğretim Şekli :Normal
Başlama: 08:30 Bitiş: 15:00
Kalorifer